Traductor

Recursos multimèdia: Streampocket i 4k Download


Les entrades "Youtube a l'aula" i "Baixar vídeos de Youtube" explicaven, entre d'altres, com baixar un vídeo des d'eixe lloc web. A l'entrada "Seguir amb ritme: Inudge, ara Audiotool" es comentava com enregistrar l'àudio que reprodueix el nostre equip emprant Audacity.

Els recursos que ara es comenten complementen els al·ludits anteriorment.

Streampocket

Permet d'una forma molt senzilla i sense instal·lar cap tipus de programari, baixar contingut de Youtube, Vimeo, Soundcloud i d'altres llocs "streaming" multimèdia. Simplement hem d'indicar l'adreça web i una vegada el treball estiga realitzat apareixerà una cinta de casset informant-nos de que podem obtenir l'enllaç de baixada.4K Download

Les opcions que ens ofereixen des de 4K Download passen per la instal·lació de diferent programari al nostre equip. Disposem de versions per a Windows, Mac OS i Ubuntu de programes que ens permetran baixar vídeo i àudio des de Youtube, extraure àudio d'un vídeo, realitzar presentacions o descarregar fotos des d'Instagram.


Una opció interessant és que emprant 4K Video Downloader podem baixar al mateix temps tot el contingut multimèdia desitjat (àudio / vídeo) d'una llista de Youtube.


Lluny de promoure la descàrrega de continguts sense llicència d'ús, les eines anteriors poden ser útils en el disseny de projectes sempre que es respecten els termes establerts pels autors o per les autores dels materials emprats.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Animeu-vos a participar!