Traductor

Seguir amb ritme: Inudge, ara Audiotool







L'entrada "Començar amb bon ritme: Inudge", convidava a gaudir de moments creatius i a començar el nou curs amb ritme.

Com es pot comprovar, els enllaços de l'esmentada entrada ja no apunten a la pàgina original d'Inudge (http://inudge.net/), ara existeix una redirecció als servidors d'Audiotool.

Aquest fet provoca, d'una banda, la desaparició de la senzilla i intuïtiva interfície inicial; d'altra, ja no es pot accedir als treballs creats prèviament..

Audiotool, recurs qualificat com "avançat" en la informació complementària de l'entrada "Començar amb bon ritme: Inudge", augmenta de manera exponencial les possibilitats de creació, però també dificulta un accés ràpid i senzill, requerint registrar-se per tal d'obtenir més avantatges (emmagatzematge,...).

Us convide a experimentar, comenceu amb el panell inferior. Si voleu enregistrar les vostres produccions, la millor opció és emprar Audacity amb les opcions barreja estèreo i entrada estèreo del micròfon.

Experimenteu amb una melodia senzilla ("Clic" per a fer i desfer):

Accés experimentació


Accediu a tot un estudi de creació, composant primer la melodia i, amb el botó Add Drums, enriquint la vostra peça musical (maximitzeu la finestra d'experimentació).


Amb els canvis abans descrits i sense registre previ en Audiotool, ja no tenen sentit els suggeriments d'aplicació a l'aula enunciats dins "Començar amb bon ritme: Inudge", però ben segur que trobareu alternatives que us permetran seguir amb ritme.




Altres formes d'accedir:
http://www.audiotool.com/
http://www.audiotool.com/app


Experimenteu des de dispositius mòbils:
https://play.google.com/store/apps/details?id=au.com.twosquared.tonematrix