Traductor

Storify: Investigar, triar i crear






Storify és una eina molt útil que permet confeccionar una publicació sobre un tema del nostre interés amb diferents dades seleccionades d'Internet.

Triant la informació en diferents llocs (Instagram, Flickr, Twitter, Google Plus, Facebook, cercador Google, etc...) es pot crear una publicació mitjançant un procés molt senzill (arrossegar i soltar).

Resulta interessant incloure Storify dins el projecte d'ús de les TIC dels centres educatius, ja que pot ser d'utilitat en la construcció dels Entorns Personals d'Aprenentatge (PLE), tant a nivell individual com a nivell d'aula.

Investigant un poc, es descobreix la fórmula que permet inserir material propi (personal, aula o centre) no allotjat en cap tipus de xarxa, convertint Storify en una altra via de publicació.


Exemples d'ús


IPau

Amb IPau - Exemple d'ús Storify es mostra el resultat que es pot obtenir emprant materials propis (majoritàriament allotjats dins el domini del centre), concretament, es pot veure el treball realitzat per a commemorar el Dia de la Pau 2013.




Almalafa - Les Partides de Castelló

L'exemple anterior mostra la presentació com a forma triada per a la inserció. En Almalafa - Les Partides de Castelló, s'empra la plantilla per defecte que mostra el contingut amb una seqüencia vertical.

En aquest cas, s'han triat diferents materials d'Internet que representen el resultat d'una breu investigació sobre Almalafa (partida del terme municipal de Castelló). S'inclouen mapes, diferents enllaços d'informació i accesos al projecte.




Finalment, dir que Storify té les característiques pròpies de les xarxes socials amb els avantatges de compartir informació i seguir les publicacions dels autors que ens interessen.




Mes informació:

http://recursostic.educacion.es/observatorio/web/ca/internet/aplicaciones-web/1051-storify