Traductor

Què passara amb el vostre compte Google quan deixeu d'utilitzar-lo?




Amb el pas del temps, poc a poc, anem generant i recollint informació i materials. De vegades personals, altres professionals, els documents, correus, vídeos, fotos o adreces van acumulant-se en distints llocs: Gmail, Drive, Google Plus, Sites, Blogger, Youtube, Instagram, Twitter, Pinterest, Dropbox, etc...

No us heu qüestionat, quan no pugueu accedir-hi, què passarà amb tot allò que heu anat creant i reunint?

Des de Google s'ofereix una solució per als seus productes, la qual, amb un poc d'habilitat, podem fer servir per a d'altres llocs.

Amb el Gestor de Comptes Inactius, podeu decidir el moment a partir del qual el vostre compte passarà a estar inactiu i què fer amb les vostres dades.

Les principals característiques del Gestor de Comptes Inactius de Google són:
  1. Configurar el temps d'espera. Podeu establir el temps a partir del qual el compte es considerarà inactiu.
  2. Establir alertes. Abans de finalitzar el temps d'espera, s'enviaran les alertes programades via SMS o correu electrònic.
  3. Notificar l'estat d'inactivitat. Amb aquesta opció, el contacte o els contactes de confiança que trieu rebrà o rebran una notificació mitjançant correu electrònic (amb un codi de verificació enviat al seu mòbil). Amb aquesta comunicació podrà o podran baixar, durant un període de tres mesos, les dades que heu triat compartir de: +1,  Blogger, Calendar, Cercles de Google +, Contactes, Correu, Drive, Fotos de Google+, Google Voice, Hangouts, Historial d'ubicacions, Pàgines de Google+, Perfil, Tauler d'activitat de Google+, Youtube i altres llocs que previsiblement aniran incorporant-se a l'entorn Google.
Enllaços d'interés:
Al voltant dels contactes de confiança
Més informació sobre el Gestor de Comptes Inactius
Accés al Gestor de Comptes Inactius

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Animeu-vos a participar!